A kosár üres
INGYENES ÜZEMBE HELYEZÉS | VALÓS KÉSZLET
- 30 %

Faro 12"

Head / Kerékpár / Futóbicikli
Cikkszám: H22912#12/13#GR
Nem: Junior/Gyerek
47190,- Ft ÜZLETBEN ELTÉRHET ONLINE ÁR:
32990,- Ft
Készlet erejéig

ELÉRHETŐSÉG: KÉSZLETEN
INGYEN HÁZHOZ VISSZÜK


LEÍRÁS

A Faro 12” alumínium gyermek futókerékpár a 2-6 éves gyermekek kiváló mozgáskoordinációs fejlesztő eszköze. A gyerekek segítség nélkül tanulnak meg egyensúlyozni, irányt váltani, kormányozni. Elsajátítják a kerékpározás alapjait.

A futóbicikli használata ugyanakkor felhőtlen szórakozást jelent a szabadban. Élvezetesebbé válik minden megtett út a játszótérre, a közértbe vagy akár a bölcsibe és az óvodába.

Ne feledjük, használatával elkerülhetővé válik a támaszkerék használata a tekerős kerékpárra szoktatásnál.

- könnyű alumínium váz
- 12"-os kerekek ( tömlő nélküli )
- biztonságos markolatok
- nyeregmagasság állítható
- fék nélkül

Fontosnak tartjuk a gyermekek egészségét és azt, hogy szeressék a sportot. Ahhoz, hogy a TV és a PC játékok helyett a természetet és a bringázást válasszák, kedvükre való gépet kell választanunk nekik. A HEAD kerékpárgyártó olyan bringákat kínál, melyek jó minőségűek, kis szerviz igényűek, elnyűhetetlenek és könnyen tekerhetők. Alu váz profi hegesztéssel, kis tömeggel. Gyerek specifikusak a vázszögek. Megfelelő a csapágyazás. A kis kezek által könnyen elérhetők és működtethetők a váltó- és fékkarok, kisebbek esetében pedig kontrafék segíti a fékezést. Modern és vidám a design, ezért a kis manók imádni fogják!

JELLEMZŐK

VÁZ: Alu 6061 HT
VÁZMÉRET: 13 cm
KERÉKMÉRET: 12"
SÚLY - 3,9 Kg