+36 70 199 6790
info@headbike.hu
  A kosár üres
SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS

A Wintersport Kft. a minőségi és legnépszerűbb sportmárkák magyarországi kizárólagos képviselete. Tagja annak a cégcsoportnak (Wintersport Kft. - TandT Sport Kft. - Pasaréti Síiskola - TandT Sport Travel Kft.) mely ezen világmárkákkal forgalmazásával és azokat támogató szolgáltatásokkal foglalkozik.

Cégünk elkötelezett híve az egész éves aktív időtöltésnek, így a téli sportok, a kerékpározás és a tenisz mellett vizes sportok (windsurf, kite, SUP) felszereléseinek forgalmazásával is foglalkozunk.

A Zamárdi Vízisport Bázis megnyitásával egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra. A Bázison windsurf, kite-szörf, SUP, valamint kajak-kenu felszerelések bérlését és tárolását tesszük lehetővé. Így Budapestről könnyen elérhető közelségben minél többen hódolhatnak szenvedélyüknek, illetve oktatóink segítségével megismerkedhettek ezen sportágak alapjaival.  

A felszerelések, kiegészítők, ruházati cikkek Budapesten, a XII. ker. Szent Orbán tér 6. szám alatti üzletünkben, valamint webshopunkban (surfbolt.hu) megvásárolhatóak.

Tovább a vizisportbazis.hu-ra >>>

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék