Futó Kerékpár

12" kerekű, hajtás nélküli futókerékpárok.

A legfontosabb kerékpár a gyermekek életében.

A futóbicikli a 2-4 éves kigyermekek számára készül, és elsődleges feladata az egyensúly fejlesztése – a kerékpározás alappillére.

Bátran ültessük rá 2 éves gyermekünket, akár a lakásban is gyakorolhat, mert a kerekeiket olyan gumiból készítik, ami nem hagy nyomot a padlón.
A gyerekek hamar ráéreznek a használatára, élvezni fogják. Könnyebb és élvezetesebb lesz az út a játszótérre, a boltba vagy akár a bölcsibe és az óvodába is.

A futókerékpárnak két 12”-os kereke van, hajtás és áttétel nélküli, a gyerek lába mindkét oldalt leér és így löki magát előre.

Futóbringa használatával a gyermek nagyon korán megtanul egyensúlyozni, két keréken előre haladni. Így később akár támaszkerék nélkül is megtanulhat kerékpározni.

Használatával kettéválik a két keréken való egyensúlyozás, a kormányzás, valamint a pedálozás megtanulása. Ha a futókerékpáron már nagy biztonsággal, pároslábbal, lendülettel hajt a gyermek, az egyensúlyozás fortélyát lényegében el is sajátította. Ilyenkor érdemes elkezdeni a pedálos hajtásra való tanítást. Ez történhet a futóbicajos közlekedéssel párhuzamosan, mikor melyiket választja a gyerek, illetve mikor van lehetősége a szülőnek, hogy segítse a haladásban.

Fontosnak tartjuk a gyermekek egészségét és azt, hogy szeressék a sportot. Ahhoz, hogy a TV és a PC játékok helyett a természetet és a bringázást válasszák, kedvükre való gépet kell választanunk nekik. A HEAD kerékpárgyártó olyan bringákat kínál, melyek jó minőségűek, kis szerviz igényűek, elnyűhetetlenek és könnyen tekerhetők. Alu váz profi hegesztéssel, kis tömeggel. Gyerek specifikusak a vázszögek. Megfelelő a csapágyazás. A kis kezek által könnyen elérhető és működtethetők a váltó- és fékkarok, kisebbek esetében pedig kontrafék segíti a fékezést. Modern és vidám a design, ezért a kis manók imádni fogják!