A kosár üres

ORSZÁGÚTI / VERSENY KERÉKPÁR

A leggyorsabb kerékpár! Összehasonlíthatatlan a sebességkülönbség!

Természetesen csak és kizárólag országúti, ill. aszfalt/beton úton történő felhasználásra alkalmas.
Ha éppen át kell vele gurulni egy egyenetlenebb terepen, földúton, természetesen megoldható a kerékpárral, de ilyen jellegű rendszeres felhasználásra nem alkalmas.

Az országúti kerékpárok a sebességre vannak kihegyezve! Vékony gumik a legalacsonyabb gördülési ellenállás érdekében, alacsony kormány és magas üléspozíció a legkisebb légellenállás miatt, vékonyabb, de erős alkatrész tervezés jellemzi a vázban, kerékben és kiegészítőkben egyaránt, szem előtt tartva a legkisebb súly elérését.

Semmilyen egyéb kategóriájú kerékpár sem fogja megközelíteni sebességben soha az országúti kerékpár sebességét, akármilyen könnyű alkatrészekkel látjuk el azt, vagy akármilyen vékony gumit szerelünk rá!

Ezekkel a bringákkal rövid idő alatt nagy távolságokat lehet megtenni, a sebességük pedig egyedülálló élményt nyújt.

A HEAD I-SPEED sorozat minden országúti kerékpárrajongó számára valami különlegeset nyújt, de nem csak nekik tervezték őket. Az új szezon változásokat hoz a teljes országúti kerékpár kollekcióban: új dizájnok, új vázformák, jobb anyagok, tárcsafékek és még sok más.

Három különböző specifikáció közül választhatsz. Az I-SPEED III és II kerékpárok karbon vázon alapulnak, UCI tanúsítvánnyal. A különböző hajtásláncok a Shimano Tiagrától a Shimano Ultegráig segítenek mindenkinek megtalálni a megfelelő országúti kerékpárt.

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék