16 colos gyerek kerékpár

16" kerékméretű, gyermekek számára készült kerékpárok.

4-5 éves korban a gyerekek készen állnak a pedálos kerékpárok használatára.

A gyerekek nem egyformák, magasságuk is eltérő, a 16” os kerékméret a 45-55 cm-es belső lábhosszhoz passzol.

Fontos, hogy alacsony átlépésű, könnyű alumíniumvázas kerékpárt vásároljunk csapágyazott kerekekkel.

Figyelem! Váltó vagy teleszkópvilla még véletlenül se legyen a kerékpáron: felesleges, csak növeli a kerékpár súlyát és valódi funkciója nincs!

A gyerekek ennél a méretnél tanulják meg a kézifék használatát. A fékkar a kisgyermekek kezéhez passzol méretben, és használata egyszerű.

A 16 colos bringa tökéletes oviba és suliba járáshoz, és már megtehetünk együtt rövidebb utakat, például elintézhetjük együtt a bevásárlást bicajjal.

Fontosnak tartjuk a gyermekek egészségét és azt, hogy szeressék a sportot. Ahhoz, hogy a TV és a PC játékok helyett a természetet és a bringázást válasszák, kedvükre való gépet kell választanunk nekik. A HEAD kerékpárgyártó olyan bringákat kínál, melyek jó minőségűek, kis szerviz igényűek, elnyűhetetlenek és könnyen tekerhetők. Alu váz profi hegesztéssel, kis tömeggel. Gyerek specifikusak a vázszögek. Megfelelő a csapágyazás. A kis kezek által könnyen elérhető és működtethetők a váltó- és fékkarok, kisebbek esetében pedig kontrafék segíti a fékezést. Modern és vidám a design, ezért a kis manók imádni fogják!