LÖVŐHÁZ: H-P: 10-18h SZ: 10-14h | KISZÁLLÍTÁS ZAVARTALAN (1-3 munkanap)
 
+36 70 199 6790
info@headbike.hu
  A kosár üres

AKCIÓS 0% THM A TANDTSPORTNÁL

 

0% THM COFIDIS ÁRUHITEL RÉSZLETEK

Az akciós hitel a következő termékekre igényelhető: HEAD kerékpárok és  ROLLERBLADE görkorcsolyák.

Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzes ára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) 
A havi törlesztő részlet 250 000 Ft, referencia THM: 0,00%, futamidő: 6 hónap, hitelkamat(fix): évi 0,00%, teljes visszafizetendő összeg: 1 500 000 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 0 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). 
A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérő l szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. 
A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Klasszikus Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. 
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja.

Önerő mértéke 400 000 Ft hitelösszegig 0%, felette 20%
IGÉNYELHETŐ HITEL LEHETSÉGES ÖSSZEGE: 30 000 Ft - 1 500 000 Ft

A T&T Sport Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.
A hiteligénylés a következő értékesítési helyeken történik:
1.    Tandtsport Central Store – Budapest, II. Lövőház u. 16.
2.    headbike.hu webáruház

Az akciós részletfizetési lehetőség csak a termékek bruttó fogyasztási árára vonatkozik. 
Akciós hiteligénylés időszaka: 2017. 04.07 – 2017. 06.15.
Az akciós hitel a következő termékekre igényelhető: HEAD kerékpárok és  ROLLERBLADE görkorcsolyák.


SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya – az első oldal másolata
Jövedelemigazolás – Munkáltatói (Jövedelem) igazolás

 

500 000 Ft  hitelösszeg alatt:

Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának a másolata arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti, fénymásolat vagy online bankból nyomtatott kivonat), amennyiben készpénzben kapja jövedelmét, úgy utolsó havi bérpapír másolata vagy Munkáltatói igazolás.

Nyugdíjas: Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a nyugdíja érkezik (bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti, fénymásolat, vagy online bankból kinyomtatott kivonat), vagy Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft hitelösszeg felett:

Alkalmazott: Munkáltatói igazolás. Az igazolás 30 napnál nem régebbi, beküldendő eredetiben, mely lehet a csomagban található, vagy azzal megegyező tartalmú nyomtatvány. Amennyiben készpénzben kapja jövedelmét, úgy utolsó havi bérpapír másolata is szükséges.

Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a nyugdíjfolyósító által kiállított határozat a véglegesítésről. Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, amelyen Ön számla-, vagy társ-számlatulajdonosként szerepel, és amelyre a kölcsönösszeg utalását kéri (a bankszámlakivonat formátuma lehet fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat). 

Folyószámla nyitási szerződés minden oldalának fénymásolata (amennyiben most nyitotta a folyószámlát). Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.
 

A HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI
•    18. életév betöltése
•    Állandó magyarországi lakcím
•    Rendszeres, minimum nettó 65.000 Ft-os jövedelem
•    Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
•    A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék